Kurs i alkohol ink

 
I dette kurset vil du få en innføring i alcohol ink og veiledning i hvordan du kan lage forskjellige effekter med alcohol ink. Du mottar et kurshefte på forhånd som er utarbeidet av Thea Kiær. Det kan være lurt å lese dette før kurset da vi fokuserer på den praktiske maleprosessen på kurset. På kurset maler vi 2 bilder hver, ett i A4 format og ett i A3 format på polypropylenpapir. Alt materiale er inkludert i prisen. Om du ønsker å fortsette å utforske alcohol ink etter kurset får du også en rabattkode (-15%) på kunstrekvisita.no som kan benyttes.
 
På kurset får du:
– Kurshefte
– Male to bilder (A4 og A3), alt materiale inkludert.
– Veiledning av kunstner Thea Kiær
– Rabattkode (-15%) på kunstrekvisita.no
 
Varighet: 2 timer.
 
 
Pris: 
Dato: 
Alder: 14+
 
 
Om lærer:
 
«Thea Kiær er en norsk kunstner og kunstpedagog født i 1988. Hun har vokst opp på Østlandet, men idag bor og arbeider hun i Trondheim. Thea har bakgrunn som førskolelærer, kunst- og håndverkslærer, kursholder og kunstformidler og tar idag en bachelorgrad innen billedkunst via University for The Creative Arts, UK, som nettstudent samtidig som hun jobber mot flere separatutstillinger.
 
Thea baserer sitt kunstnerskap på maleri, mixed media teknikker, tegning, grafikk og digital kunst der hun eksperimenterer med former, rytmer og farger for å visualisere menneskelige tanker og følelser, undre seg rundt samfunsspørsmål og kanalisere beskjeder fra den andre siden gjennom varierte mixed media uttrykk. Thea jobber veldig intuitivt og spontant og lager det som kommer til henne i det øyeblikket hun er i sin kreative flyt. Maleriene hennes er både figurative og abstrakte, med klare og sterke farger. Samtidig er maleriene også skjøre med tydelige temaer som liv, død og livet etter døden.
 
14. august åpner hun ny separatutstilling på Galleri F48, Frogner, Oslo. Denne utstillingen står frem til 5. september 2021.
 
Se mer av Thea sin kunst på: www.thea-art.com»