Arttik Studios er bygget på tre søyler. Dette er kunst, velvære og multikulturalisme. Fokuset vårt vil være å gi ulike kunstopplevelser. Alle er velkomne til å være med uansett alder, bakgrunn eller kompetanse. Arttiks studio er et rom hvor du er fri til å utforske din kreative ånd.

Hva er tjenestene våre?

ARTtik vil tilby en rekke kreative og innovative workshops og kurs, der studentene kan gjøre seg kjent med forskjellige kunstformer både gamle og nye. Interesserte vil også få muligheten til å delta på åpne studioøkter, hvor de kan teste ut forskjellige teknikker og materialer. ARTtiks studio vil være åpent for alle.

Misjon

ARTtiks oppgave er å bidra til å pleie en interesse for kunst, og å pleie for kunst. ARTtiks mål er todelt. Vår ambisjon er å gi et kreativt rom der både barn og voksne kan utforske de forskjellige kunstformene; oppdage og utvikle talentene sine i prosessen og oppleve de mange fordelene. Disse fordelene inkluderer positive psykologiske og fysiske effekter. Samtidig er det vår ambisjon å feire mangfoldet av mennesker og kulturer som eksisterer i Trondheim.

Visjon

Vår visjon er å være et sted for kunstutforskning, sosialt samvær og kunstutvikling.

Produkter og tjenester

ARTtik vil tilby workshops og kurs. Disse workshopene og kursene vil bli utviklet rundt forskjellige kunstformer, materialer og temaer. Utenfor de vanlige verkstedene og kursene vil ARTtik også tilby sosiale sammenkomster, spesielle aktiviteter og workshop som er bygd rundt spesifikke temaer og anledninger. Dette er med sikte på å hjelpe flest mulig mennesker som ønsker å oppleve kunst, men som av en eller annen grunn ikke kan delta på et vanlig verksted eller et kurs.

Team

Ryggraden i ARTtik operasjoner er vårt fantastiske team av kunstnere som har mange års erfaring innen sin kunstform, men viktigst av alt har et brennende ønske om å dele sin kunnskap med andre. Gjennom workshops og kurs vil teamet vårt arbeide for å skape et kreativt og inspirerende miljø der barn, ungdom og voksne kan utforske kunstformene og oppdage skjulte talenter. Miljøet vil også gi oppfyllelse gjennom effektiv og produktiv bruk av tid. Vi er også åpne for alle som føler at de har en kunstform som de gjerne vil dele med andre.

Hvorfor ARTtik

Fleksibel

Kreativ

Profesjonell

Inkludert alle grupper

Ulike kunstformer

Flerspråklig / flerkulturelt miljø

Om oss

 Lidija Pavlovic er utdannet ved kunstakademiet i Beograd, spesialisering ilustrasjon og karikatur. I tillegg er Lidija ingeniør i jordbruksøkonomi og regnskap. Hun har erfaring som foreleser i økonomi og økonomikonsulent. Lidija er opprinnelig fra Serbia, men har bodd i Norge siden 2007. Hun kan snakke alle språk fra eks-Jugoslavia (kroatisk, bosnisk, montenegrin), men snakker flytende både engelsk og norsk. Lidija er kreativ som person, liker all slags kunst, spesielt interessert i interiørdesign. Det var en grunn til at hun tok kurs i decoupage. Lidijas personlige mål med hensyn til Arttik er å dele sin kunnskap og skjønnhet om kunsten med andre.

Dolores Capdevila studerte visuell kunst fra National University of Cordoba, Argentina. Hun hår mange års erfaring med både å jobbe som kunstner og undervise i kunst. Hun deltok på en rekke kollektive og individuelle kunstutstillinger i Argentina, Tyskland, Frankrike, Canada og Norge. For tiden er hun representant av galleri SG i Trondheim og galleri Peters- Barenbrock i Tyskland. Dolores snakker spansk, engelsk og norsk. Du kan besøke hjemmesiden hennes: https://capdeviladolores.wixsite.com/dolores-capdevila/blank-wfowz

Claudia Garachena er veterinær med en mastergrad i folkehelse. De siste 6 årene har arbeidet hennes innebar å gi informasjon og utdanning til allmennheten inkludert barn. Claudia er opprinnelig fra Chile og har bodd i Norge i 2 år, hun er innfødt spansktalende og flytende engelsk. Claudia elsker kunst, håndverk og alle måter å utforske kreativitet på. Claudias personlige mål med hensyn til Arttik er å skape et rom der alle er velkomne og føler seg fri til å være kreative og nyte enhver type kunst!

Julieta Fernandes er kunstner og kunstterapeut fra Argentina. Hun er utdannet arhitekt. Hun har lang erfaring innen kunst både fra Argentina og Norge. Julieta snakker spansk, engelsk og norsk.