Kunst til salgs

Arttik studio i samarbeid med en av de mest kjente illustratører og tegneserier Zoran Zlaticanin, tilbyr tjenesten til å skape unike portretter. Tallrike portretter og tegninger av denne forfatteren er i private samlinger, samt museer for illustrasjon og kunst rundt om i verden. Over 250 priser han har vunnet, over hele verden, snakker om sitt rykte og kvalitet.

I samlingen din eller som en perfekt gave kan portretter av dine kjære eller kjæledyr gjøres i akvarell eller som tegning i blyant. Begge teknikkene er laget i henhold til ditt vedlagte bilde, digitalt håndtegnet, slik at du får et portrett i 300 DPI oppløsning på din e-post, som er klar for utskrift. Du kan skrive ut filen i JPG i hvilket som helst format som passer deg.

Det er også mulighet for å få et portrett som allerede er trykt, på kvalitetspapir eller på lerret, i den størrelsen du ønsker (standardstørrelse: 21x30cm, 30 x42cm …). Samlere som ønsker den originale signaturen til en kjent forfatter på portrettet, kan understreke i bestillingsprosessen.
Hvis det er noen spesielle krav, for eksempel å lage et landskap fra bildet ditt eller huset ditt, etc., vil vi gjerne imøtekomme slike forespørsler og ønsker.

Ved flere spørsmål eller hvis du ønsker å bestille kontakt oss på info@arttik.no