Introduksjon til figurativ tegning og maling tirsdager

På dette kurset vil studentene lære det grunnleggende om figurativ tegning og maling gjennom observasjon av stillebenmodeller og senere gjennom å utforske portretter og botanikk.

I dette kurset gjøres blant annet følgende : grunnleggende geometriske tre-dimensjonale former, stilleben: frukt, grønnsaker  (blyant, kull og kulepenn ), stilleben: glass, metall, draperi, sko og mer (blyant, pastell, fargeblyanter ), portrett (blyant og kull ), botanisk tegning: blader, planter og blomster ( pastell og blyant ), trær i landskape (blyant, kulepenn og akvarell ), osv.

Avhengig av interesser og behov av gruppen, kan timene justeres eller endres.

 

Oppstart 03.09.2024 kl 19.00-20.30 

Pris : 1500kr per måned

Tirsdager  fra kl 19.00-20.30

Grunnleggende materiell vil være tilgjengelig på kurset, men derson noen ønsker spesialmateiell vil de bli bedt om å ta det med seg.

Kurset går gjennom hele året hver tirsdag , bindingstid er 1 måned.

Hvis dere blir forhindret til å komme til kurstimen blir ikke denne erstatet.

Familierabatt:

For 2 personer eller flere-  10% rabatt

Studentrabatt-10% 

 

Om lærer

Dolores Capdevila studerte visuellkunst og har en maleri grad fra Natonal University of Cordoba,Argentina. Hun har mange års erfaring med både å jobbe som kunstner og undervise i kunst. Hun deltok på en rekke kollektive og individuelle kunstutstillinger i Argentina, Tyskland, Frankrike,Canada og Norge. For tiden er hun representert av Galleri SG i Trondheim og Galleri Peters-Barenbrock i Tyskland.
Du kan besøke hjemmesiden hennes: https://capdeviladolores.wixsite.com/dolores-capdevila/blank-wfowz

Dolores snakker spansk, engelsk og norsk