Figurativ tegning og maling torsdager

Om kurset:

Disse klassene passer for alle kunnskapsnivåer.
Du vil bli introdusert for forskjellige tegne- og maleteknikker gjennom forskjellige tekniker og materialer, for eksempel blyaner, fargeblyanter, trekull, krittpastell og akryl.

Dette kurset vil guide deg å tegne realistisk portrett med pasteller til slutt. Du vil lære å tegne alle ansiktsfunksjoner, å fange effekten av lys, å forstå proporsjoner og å bruke verdi og fargetemperatur for å få portrettet til å være 3-dimensjonalt.

Kurset tar også opp temare som tegning himmel og skyen  ( blyanter, akvarell, pastel),
flora and fauna (akvarell), introdusjon  til det grunnleggende i perspektivet
tegning (blyant), innvendig perspektiv tegning (Blyant ), utvendig perspektiv tegning (Blyant), møbler i perspektiv (Blyant), draperi – stilleben- (Blyant og pastell), introduksjon til akryl, objekter stilleben (Pastell og akryl), draperi akryl, løk og mer kull, landskap akvarell osv.

Material: blyanter, fargeblyanter, trekull, pasteller, akvarell, akryl

Kurset passer for alle over 15 år

 

Pris : 1600kr per måned

Oppstart dato:07.09.2023

Torsadger fra kl 19.00-20.30

Grunnleggende materiell vil være tilgjengelig på kurset, men derson noen ønsker spesialmateiell vil de bli bedt om å ta det med seg.

Kurset går gjennom hele året hver torsdag , bindingstid er 1 måned, utmelding må  skje minst 14 dager dager før den første i måned ellers blir dere belastet for neste måned  ( hele månedsavgift )

Hvis dere blir forhindret til å komme til kurstimen blir ikke denne erstatet.

Familierabatt:

For 2 personer- andre person får 10% rabatt

For flere enn 2 personer – får dere 10% rabatt på totalprisen

Studentrabatt-10% på totalprisen

 

Om lærer

Dolores Capdevila studerte visuellkunst og har en maleri grad fra Natonal University of Cordoba,Argentina. Hun har mange års erfaring med både å jobbe som kunstner og undervise i kunst. Hun deltok på en rekke kollektive og individuelle kunstutstillinger i Argentina, Tyskland, Frankrike,Canada og Norge. For tiden er hun representert av Galleri SG i Trondheim og Galleri Peters-Barenbrock i Tyskland.
Du kan besøke hjemmesiden hennes: https://capdeviladolores.wixsite.com/dolores-capdevila/blank-wfowz

Dolores snakker spansk, engelsk og norsk