MOSAIKK KURS

Mosaikkteknikken er svært gammel, og kan dateres tilbake til det 3. århundre f.Kr., men for tiden har den blitt pålagt med stor raseri, og brukes på et arkitektonisk nivå i dekorasjon av interiør, eksteriør og i ulike utilitaristiske og skulpturelle gjenstander. Det består i utgangspunktet av å lage kunstverk, ved å sette sammen ulike deler på en gitt støtte. Disse små bitene kan være laget av stein, keramikk, terrakotta, glass i forskjellige størrelser eller andre lignende materialer av forskjellige former, teksturer og farger.
 
På denne 4 ukers workshopen vil du lære alt du trenger for å gjennomføre prosjektet ditt, du vil lære om de forskjellige materialene, bruken av verktøy, lim, variasjonen av støtter osv. Ingen forkunnskaper og erfaring kreves.

I forhold til materialene brukes ugjennomsiktige og gjennomsiktige venecitas, fliser i forskjellige farger, steiner (vi prøver å holde alt i samme tykkelse)

Vi vil også utvikle Trencadis-teknikken skapt av den store Antonio Gaudí og analysere noen av verkene hans.

Oppstart dato:

 

Pris: 

Allt materiell er inkludert i prisen

 

Påmelding/ Avmelding:

Din påmeldng er bindende og blir bekreftet pr e-post til den email-adressen som er fylt ut i påmeldingsskjemaet.Eventuelle endringer skal skje skriftlig pr e-post til info@arttik.no. Det er den som meler seg på sitt ansvar å sette seg inn i våre avbestillingsvilkår.

Alle våre kurs  bindende påmelding – vi åpner imidlertid opp for at du kan melde seg av innefor følgende gitte rammer:

Ved avmelding mellom 15-20 dager før kursstart tilkommer det et avmeldingsgebyr på 50% av kursprisen.

Ved avmelding mindre enn 14 dager før kursstart belastes full kursavgift.

Hvis dere blir forhindret til å komme til kurstimen blir ikke denne erstatet.

 

 

Kurset blir levert av Julieta Fernandez, kunstner og kunstterapist fra Argentina.