Fotografi workshop

 

Om workshop:

Denne workshopen er for deg som ønsker å lære mer om fotografering gjennom tips og triks fra en profesjonell fotograf. Enten fotograferingen er en hobby for deg eller du ønsker å forbedre bildene dine generelt,passer dennee workshopen for deg. Gjennom grunnleggende teori og eksemler vil fotografen vise deg hva kan gjøres  for å få bedre bilder samt noen kreative tips.

Grunnleggende tematikk som vil bli dekket gjennom praksis:

komposisjon, lys, porterettfotografering.

Denne workshopen handler om å øve på fotograferingsferdigheter enten med telefon eller med kamera. Det vil også være tid til eventuelle fotografierelatert spørsmål.

Workshopen foregår på engelsk

 

Velkommen!

 

Om lærer:

LILI ZANETA

Lili Zaneta er en kunstner fra Kroatia. Hun har en BA-grad i fotografi og kinematografi og MA-grad i kunst. Hun har jobbet med fotografi i 10 år og har mye erfaring både med kommersiell og kunstfotografering.
Lili Zaneta har vunnet på Youth Photo Week (Kroatia)  to år på rad,
hvoretter hun ble en del av juryen. Hun er blitt tildelt som den beste unge fotografen i Kroatia (2014). Hun hadde to separatutstillinger og mer enn 20 gruppeutstillinger. Hun har jobbet som bryllupsfotograf i 6 år og jobbet som Canon-ambassadør for fotografikonkurranse “Different Stories” (Kroatia).
Her kan du se hennes kunstverk https://www.lilizaneta.com/og
litt kommersielt arbeid  https://www.lilizanetaweddings.com/