Decoupage

Kunstformen decoupage hentet navnet fra det franske ordet “decouper”, som betyr å kutte ut eller kutte fra noe annet. Decoupage kan spores til det 17. århundres Frankrike da teknikken ble brukt av fattige mennesker som et alternativ til malte møbler. Akkurat som navnet tilsier decoupage innebærer å bruke små papirstykker og påføre dem i lag på et objekt ved hjelp av lim og lakk. Med decoupage kan du ta nesten alle husholdningsartikler og gjøre det om til ditt eget unike kunstverk.
Decoupage passer for personer i alle aldre og kreativitetsnivåer. Det er lett å lære, og de eneste grensene er fantasien din og det mangfoldige materialet som er tilgjengelig. Du kan lage noe nyttig, men også unikt .
Det er mange fordeler med decoupage. Først og fremst er det en fantastisk metode for å resirkulere gjenstander. I stedet for å kaste den gamle stolen, kan du gjøre den til noe nytt og unikt. Decoupage har også fantastiske helsemessige fordeler. Det krever fokus og er fantastisk som en metode for å stresse ned. Det forbedrer kognitive ferdigheter siden du må bruke fantasien, og det er også bra for motoriske ferdigheter.
I vår tre ukers workshop vil du lære de grunnleggende teknikkene for decoupage. Vi vil samarbeide med deg, og vi vil være utstyrt med en rekke materialer og hjelp på stedet. Bli med og lag en unik vare til hjemmet ditt eller en personlig gjenstand for en spesiell person i livet ditt.

Decoupage (med alle utførte og kombinerte teknikker) er først og fremst glede, vennskap, utforsking og oppretting av personlige gjenstander som du kan bruke eller gi bort som oppfyller din eller sjelen til de som gaven er tiltenkt.
Decoupage-teknikker gir bredde til stil, så med samme teknikken kan du lage en romantisk boks (eller et hvilket som helst annet element), vintage-esker, moderne, lyse eller mørke, avhengig av dine personlige tilhørigheter.
Gjennom decoupage av workshopen mestrer studentene arbeidet med farger, patina, lim, mønstre, frimerker og mange andre materialer.Ved å mestre denne kunstneriske teknikken vil barnet ditt (du) utvikle løsningsferdigheter og lære å finne verdi i ting. Den er beregnet på alle mennesker / barn som vil sosialisere seg, lære sammen med andre barn. Alt materiell og utstyr er inkludert i prisen (etter workshopen kan du beholde kunstverket og bruke det hjemme eller bruke som en gave ) Siden decoupage er en veldig interessant aktivitet, kompletteres en times læring av denne teknikken to arbeidstimer i verkstedet vårt.