Broderi

Broderi innebærer påføring av forskjellige typer tråd og garn for å pynte forskjellige typer stoff. Man kan også bruke dekorative gjenstander som perler for å skape variasjon. Broderi er en svært gammel kunstform som antas å ha sin opprinnelse i Asia; nærmere bestemt Kina. Navnet kommer imidlertid fra det franske ordet broderie som betyr pynting. På et tidspunkt var brodering forbundet med rikdom og ble først tilgjengelig for alle på 1900-tallet. Som mange kunstformer, er broderi gunstig for å redusere stress, forbedre konsentrasjonen, forbedre motoriske ferdigheter og dyrke kreativiteten. Broderi kan også brukes til å resirkulere gamle gjenstander som klær.

Broderi Fri stil

Broderi med fri stil er akkurat som navnet tilsier ubegrenset. Man kan bruke en kombinasjon av masker, materiale og hvilken som helst design. Det viktigste er at man ikke begrenser type stoff man jobber med. Den eneste begrensningen er fantasien.

For denne workshopen trenger du ikke forkunnskaper om brodering, bare lysten til å lære noe nytt. På dette kurset lærer du forskjellige typer sting og har tilgang til et bredt utvalg av materialer samt et kreativt rom der du kan la fantasien blomstre …

I denne fire ukers workshopen vil vi starte med en ramme og stoff med valgt design for å øve og bli kjent med de forskjellige broderiteknikkene. Vi vil fortsette med et personlig prosjekt der deltakerne velger en vare, for eksempel et personlig plagg og gir det et personlig preg ved hjelp av broderi.

Materialer:

  • Stativ
  • tråder
  • Stoff
  • Nåler
  • Saks

Pris: 

Materiale er inkludert i prisen

Oppstartdato: 

 

Kurset blir holdt med minst 4 studenter